Синът на актьора Сашо Дойнов – Станислав  е изкарал повече

...
Синът на актьора Сашо Дойнов – Станислав  е изкарал повече
Коментари Харесай

Станислав от „Фермата“ печели милиони от покер

Синът на артиста Сашо Дойнов – Станислав  е изкарал повече от милион от покер.

37 годишният наследника на театрала, който е част от новия сезон на „ Фермата “, обикаля света, с цел да играе. Един от най-големите си удари Станислав  прави преди шест години. Тогава на шампионат в Лос Анджелис сграбчва премията от 670 000 $. Това е една от най-големите облага за фермера в  кариерата му на покер състезател. Станислав има и други удари, но сумите са доста по-малко. 3апочва да играе преди години. В началото онлайн и с другари. По-късно схваща, че му се удава и че може да си вади прехраната с това, а не с специалността му - актьорство. „ Предпочитам да си изкарвам парите от покер шампионати " , сподели при представянето си в риалити формата наследникът на Сашо Дойнов.

Освен с покера Станислав играе на щат във Врачанския спектакъл. Режисира и в „ Сълза и смях ". Въпреки че не е харесван от множеството във „ Фермата “, наследникът на Дойнов е безапелационен, че ще ги разбие.

Дойнов разкрива, че актуалният риалити воин доста оказва помощ на фамилията в сложни моменти с огромните си облаги. „ Синът ми не е комарджия. С облагите си от шампионата смени дограмата у дома преди години. Добре, че е той, другояче не ми се мисли ", споделя преди време обичаният актьор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР